joi, 29 decembrie 2011

Aripi


Vreau sa zbor! Pana unde pot ajunge si oare ce pot atinge?

Visam cand eram copil ca zbor, parca fugeam de ceva, cineva, niciodata nu vedeam de ce anume si imi luam zborul asa dand din maini ca si cum as fi avut aripi si ma inaltam printre copaci pana ajungeam in nori. Dar de multe ori ma zbateam  printre crengi si se intrezareau raze de Soare si parca tot incercam sa ajung la o raza, aveam sentimentul ca scap, ca ma salvez de ceva, cineva si ca daca ajung la acea luminita, voi fi in siguranta. Se tot repeta, ma simteam bine, niciodata nu am simtit nevoia sa inteleg ce inseamna. Viata si cararile mele ca adult mi-au deslusit aproape tot.

Ma bubur acum ca ar reusit sa ma bucur atunci de ceea ce am simtit fara sa incerc sa inteleg. Ma bucur acum de tot ceea ce simt, desi uneori ma zbat ca sa scap de cele adunate de-a lungul existentei in viata asta si in altele, ca sa ajung la subtilitati si sa simt la fel de profund ca altadata.

Ce parte din tine are aripi? Cum le porti in viata asta? Invata sa le porti cu curaj si bucura-te de orice loc prin care te poarta, conoasterea este in tot ceea ce trece prin noi si pe langa noi purtati “de aripi” sau “pe aripi”. Daca intelegi asta, o sa iti porti aripile cu mandrie…Daca nu le simti, cresteti-le, nu e atat de greu pe cat pare! De fapt le ai, dar ai uitat sa le lasi libere…

Un comentariu: