vineri, 9 mai 2014

In vizita la Sport Wellness Spa - Poiana Brasov http://www.anahotels.ro/sporthotel/spa/default-en.html

Un loc frumos cu oameni frumosi...

          Un loc in care oamenii au grija unii de altii, au grija ca celui de langa ei sa ii fie bine...
De cand sunt in domeniul asta, m-am gandit ca o echipa SPA se cladeste adunandu-se oamenii unii pe altii, atragandu-se in functie de nevoi, povesti, asemanari, dar si diferente. In fiecare loc in care am lucrat mai mult sau mai putin, fiecare avea o lectie de invatat din locul in care se afla. In unele locuri povestile destrama echipa, in altele povestile tin unita echipa. De ce? Poate pentru ca intr-o echipa SPA,  oamenii lucreaza cu oamenii intr-un mod subtil si atunci sunt capabili sa se inteleaga si sa se accepte pe ei insisi si pe cei din jur.
Adesea terapeutii SPA au „eticheta spa” prezenta in mod natural in comportamentul lor, nu au avut nevoie de scoli internationale, in plus cu fiecare nou oaspete ce vine pe mana lor, eticheta este alta si nici o scoala nu ii poate invata cum sa se poarte cu un om cu sufletul deschis sau cu unul cu probleme. 
Nimic nu e ca in teorie cand avem de-a face cu problemele oamenilor. Oamenii sunt diferiti, terapeutul care respecta niste reguli citite dintr-un protocol, poate avea surpriza sa-i scape nevoile profunde ale celui din fata lui.
In timpul scurt petrecut cu echipa AnaHotels Spa, m-am simtit ca intr-o familie, echipa lor e o mare familie, fiecare stia despre fiecare exact ceea ce avea nevoie sa stie si fiecare a avut grija in felul sau sa ma faca sa ma simt bine.
Multumesc Mihaela, Carmina, Andreea, Claudia, Izabela, Adelin, Sebastian! Multumesc bucatarilor care au avut grija de mine J si multumesc tuturor din echipa!

Spor in activitati si cat mai multi oaspeti sa se bucure de mainile voastre si de toata caldura ce-o oferiti!

Cu drag,
Daniela Dumitru


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu