vineri, 18 octombrie 2013

TEHNICI SPA DE MASAJ FACIAL – O CALATORIE DELICATA, PROFUNDA IN LUMEA MINI-TERAPIILOR SPA FACIALE


Scoala BIOS va invita la un seminar de doua zile pentru deprinderea a patru tehnici multisenzoriale de masaj facial. Seminarul se adreseaza terapeutilor din centrele spa si de relaxare, kinetoterapeutilor, cosmeticienelor, precum si tuturor celor ce doresc sa invete pentru a darui mai departe prin atingere.

Perioada de desfasurare: 23 si 24 noiembrie 2013

Pret seminar: 230 RON

Locuri disponibile: 10


1. Fleur’s Aroma Vedic Facial Massage – masaj ayurvedic  cu presopunctura, de reechilibrare a starilor dosha prin eliberarea posibilelor tensiuni/blocaje existente in punctele marma. Zonele vizate in timpul masajului: decolteu, cervical, gat, fata, urechi, scalp.


2. Therapeutic Lymphatic Drainage Massage with Bamboo Stiks – masaj terapeutic de drenaj limfatic manual si utilizand betele de bambus. Zonele vizate in timpul masajului: decolteu, cervical, gat, fata, scalp.

 
3. Hot & Cold Therapy Facial Massage – masaj cu roci vulcanice atat calde cat si reci, metoda ce are ca scop atat cresterea tonusului  pielii, cat si revigorarea mentala. Zonele vizate in timpul masajului: decolteu, cervical, gat, fata, scalp.

 
4. Herbal Compress Facial Thai Massage – masaj  reechilibrant general folosind saculeti cu ierburi. Aceasta terapie spa este o calatorie mica dar profunda in lumea plantelor, ce adesea a fost descrisa ca un adevarat  leac de suflet . Zonele vizate in timpul masajului: decolteu, cervical, gat, fata, scalp.

 
Daniela Dumitru, formator Scoala BIOS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu