marți, 20 martie 2012

Cine ne seaca de energie?
Imi fura energia, sau doar ia ceva din mine, sau doar trece prin mine fara sa ma „atinga“? Cati terapeuti am auzit si nu numai…Ce-o mai fi si cu energia asta, cine si cum ne-o acceseaza asa fara sa ne intrebe? Poate ca doar atragem acei oameni care au nevoie…Poate ca am comis ceva si acum ne curatam intr-un fel, mai scoatem din balast, poate ca e cazul sa invatam sa oferim, poate, poate, poate…
Si serios acum, chiar ne fura unii oameni energia? Dar ce e energia asta de-o poate lua asa oricine de pe strada doar cu o privire? Daca e asa pretioasa n-ar fi minunat s-o impartim si cu cei care considera ca nu au suficienta sau considera ca nu exista? Un lucru e clar, cine asteapta sa priceapa din ceva vorbe ce este si cum o dam si pe la ce coada ne asezam sa o luam si de unde si in ce cantitati si cata ni se cuvine, nu va afla asa sau aici. Aici doar ceva comentarii ca sa ne punem intrebari si mai multe si mai profunde, care sa duca la calatorii in lumea fiecaruia dintre noi.

Ceva vreme am tot colindat si am cunoscut terapeuti minunati, cu povesti tare faine, iar nebunia asta cu energia care e sau nu e, e ca o abracadabra scapata de sub control. Usor mai e sa cadem in extreme, e mai usor decat sa ne mentinem echilibrul, e si mai fascinant pentru curiosi, e si mai infloritor la cv…

Treaba asta cu vampirismul energetic e reala, atata vreme cat o cautam, cat ne e teama de cei ce-o acceseaza, e clar ca ii atragem si atata vreme cat o meritam, caci atragem ceva conform unor fapte, nu apare asa ca un cadou neplacut si neanuntat. Poate fi reala si varianta ca extremele se atrag; crezi ca esti plin de energie Divina si nimic si nimeni nu te poate atinge si/sau ataca, atunci tocmai inversul vei atrage, un om care nu are si nu crede si se va hrani din plin, fara sa stie macar ce face. Daca stii sa-i oferi prin tine si nu din tine, ramai nevatamat si poate si mai castigat, daca il respingi total, inchizi o poarta nu catre el ci catre tine si blochezi fluxul care te hranea si pe tine. Eu zic sa-i lasam pe toti cei ce au nevoie sa se hraneasca, nu seaca nicicand izvorul Divin, ba dimpotriva se umple si mai aprig.
O colega tare traga mie e speriata de ceea ce simte de ceva vreme din partea unei doamne pe care-o are in maini la terapii. E minunat ca are oameni care vin insetati si mai minunat e ca asa a aflat ca are de unde sa ofere. Sunt multi oameni rataciti printre noi draga D si daca le intoarcem spatele devenim ca ei, cararile astea-s minunate, daca ne impiedicam bine ar fi sa ne si ridicam, asa mai sifonati, doar sa nu inchidem ochii sau sa intoarcem spatele. Eu stiu ca intelegi ce zic.

Si eu am trecut prin asta si mi se mai intampla uneori. Culmea e ca o simt de la cei care par foarte puternici la prima vedere, nimic nu-i atinge, acei oameni calculati si cu zeci si sute de reguli, isi tot cladesc si apoi regulile le planifica viata si ei considera ca sunt foarte echilibrati, extrem de normali. Dar ce inseamna normalitatea? Si apare un nea´ terapeutu` sa aprinda si el o lumanare si sa ofere o privire si-o mangaiere si se spulbera tot universul cu toate regulile lui. Poate ca isi va lua portia cosmica, poate ca o va fura, poate ca terapeutul ii da voie s-o acceseze oricum, poate ca era asteptat deja de mult, poate ca va recunoaste macar in sinea lui cand va fi doar el cu el ca in sacul de reguli a uitat sa o puna si pe asta cu simte, cerceteaza, cere, ofera…si devine hot de ocazie. Ia de unde poate, e cel care se plimba pe la mai multi, daca urmeaza o schimbare e de bine, important este sa invete sa se ajute singur, daca nu accepta o mana.
Oricat ne-ar fura  si oricat ne-am fura unii pe altii energetic, cred ca daca ramanem conectati permanent la Sursa, nu e vreun pericol sa ramanem cu bateriile descarcate si fiecare are metoda proprie de comunicare.

Zic ca atata vreme cat ne tot simtim secatuiti si furati energetic, e de bine pentru ca asta inseamna ca se trezesc tot mai multi oameni, tot mai multi inteleg sau incearca sa inteleaga ce tot cautam p-aci. Pana pricepem cum stau treburile, ar fi minunat sa ne lasam incarcati, curatati, conectati si reconectati…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu